Loading...
marchesini

Off-Road wheels by MARCHESINI

Η Marchesini παρουσιάζει τις καινούριες, υψηλής μηχανικής, ακτινωτές ζάντες ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ (OFF ROAD), σχεδιασμένες να αναβαθμίσουν την αρχιτεκτονική στις παραδοσιακές ζάντες με ακτίνες.

Η νέες ζάντες ROCK δεν χρησιμοποιούν τον παραδοσιακό τρόπο σύνδεσης των ακτίνων με την στεφάνη και το κέντρο της ζάντας. Είναι ένα καινοτόμο βήμα που επιτυγχάνει σημαντική μείωση βάρους στην περιφέρεια της ζάντας και έχει σημαντικό αντίκτυπο στον χειρισμό της μοτοσικλέτας.

Τα στεφάνια δεν έχουν εξογκόματα και παρουσιάζουν ένα πιο γραμικό προφίλ, βοηθώντας στην απομάκρυνση της βρωμιάς κατά την διάρκεια της περιστροφής και μειώνωντας το βάρος της μοτοσικλέτας.

Οι ακτίνες είναι ίσιες – χωρίς την συνήθη κούρμπα στο σημείο επαφής τους με το κέντρο – και πολύ πιο ισχυρές. Με αποτέλεσμα να μπορεί να μειωθεί ο αριθμός τους από 36 σε 32.

Με τις νέες ζάντες ROCK, δεν χρειάζεται να χαλαρώνουμε και να σφίγκουμε τις ακτίνες, εξ αιτίας εν μέρει του τέλειου ταιριάσματος μεταξύ ακτίνας και κέντρου και επίσης του συστήματος ασφάλισης Dri-Loc Plastic που έχει υοθετηθεί στα άκρα των ακτίνων.
Παρόλα αυτά είναι δυνατόν να γίνει ρύθμιση στην τάση των ακτινών ώστε να αντισταθμιστεί η όποια μόνιμη παραμόρφωση της στεφάνης.

Το κέντρο είναι εξ ολοκλήρου κατεργασμένο από billet, ενώ τα στεφάνια έχουν ανοδιομένο μαύρο φινίρισμα.

Μέσω της αλλαγής από το σύνηθες σύστημα ένωσης των ακτινών με διαμπερείς τρύπες στη στεφάνη με τις τυφλές τρύπες επιτυγχάνεται πιο “νοικοκυρεμένη” και συμπαγής γεωμετρία.

Η περιοχή των ρουλεμάν έχει ενδυναμωθεί ώστε να εγγυάται ένα πίο σταθερό ταίριασμα και αύξηση ακαμψίας στην συνδεσμολογία.

περισσότερα … εδώ.

Leave a Reply